Povestea noastră

Doi fraţi, aceeaşi pasiune!

AUTO TOTAL Daniel s-a înfiinţat în anul 2014 la Satchinez în judeţul Timiş, din dorinţa fraţilor Ruscu de a construi un mediu modern destinat reparatiilor auto şi în spaţiul rural. Initial, activitatea s-a desfasurat intr-un spatiu improvizat chiar in curtea casei, urmand in 2018 sa inaugureze prima lor locatie la standarde Europene.
Succesul serviciilor se bazează pe atenţia către oameni şi dragostea pentru maşini. De asemenea, personalul este constituit din oameni DEDICATI, pregătiţi profesional şi atent aleşi.
“Mai mult pentru maşina ta!” inseamna mai mult pentru omul proprietar/conducător auto, căruia îi oferim RESPECT, CONFORT, LINISTE , INCREDERE , SIGURANTA şi ALTERNATIVE pentru a castiga timp pe durata procesului de reparatii.
Muncim cu perseverenţă la dezvoltarea conceptului nostru de service complet, astfel încat atunci când clientul ajunge la noi să-şi poata uita AICI toate problemele legate de masină si sa se simta mai bine ca acasa.

                DANIEL

DANIEL

  Dintotdeauna mi-a plăcut să repar mașina, să o personalizez. Dar cărui tânăr pasionat de mașini nu-i place?
În urmă cu 5 ani am realizat că vreau să-i ofer societății în care trăiesc, mai mult. Astfel a prins formă Mai mult pentru mașina ta!, care nu este un simplu slogan, ci primul gând – dimineața , și ultimul gând – seara. 
  Mă bucur, acum, după 5 ani că am reușit să formez o echipă dedicată și pregătită pentru provocările zilnice ale firmei. De asemenea, clienții noștri știu că sunt prioritatea noastră, motiv pentru care muncim zilnic în sensul întreținerii și a îmbunătățirii serviciilor AUTO TOTAL Daniel.
 Mulțumirea mea, personală, se regăsește în zâmbetul fiecărui om care ne calcă pragul, împreună cu mașina sa.

                CRISTI

CRISTI

Odată cu tot ceea ce înseamnă AUTO TOTAL Daniel am descoperit și ce înseamnă propriul business. Nu am pornit la drum cu gândul că va fi ușor, ci mi-am propus ca tot ceea ce voi face să aducă valoare omului care ne calcă pragul.
  Mi s-a confirmat că nimic în lume, fără disciplină, muncă și învățare continuă – nu devine un produs/proces finit.
Ducând la bun sfârșit tot ce mi-am propus, de fiecare dată, de fapt, am dobândit un obicei – un stil de viață organizat, care îmi oferă satisfacția și garanția că pot trăi frumos și că pot face mai mult pentru societatea în care trăiesc.
  Alături de fratele meu, și de echipa pe care am format-o în cei 5 ani, respectăm cu seriozitate deviza noastră, Mai mult pentru mașina ta>

Call Now ButtonSuna-ne